Åndedrætsoptimering for løbere

Bliv bedre til at levere ilt til dine muskler og skab fremgang på stort set alle elementer omkring dit løb!

Lær hvordan du optimere din vejrtrækning til løb, øger din lungekapacitet, bliver bedre til at optage og levere ilt til dine celler samt opnår en hurtigere restitution.

Hvorfor Bruge Tiden På Åndedrætstræning?

Åndedrætstræning er en simpel men ofte overset og powerfuld teknik til at skabe hurtige indre forandringer til at forbedre vores fysiske præstationsevne samt generelle oplevelse af velvære og overskud.

Åndedrætstræning er noget du hele tiden kan arbejde med, når først du kender nogle enkle teknikker. Selv med er par minutters træning dagligt vil du kunne opnå en effekt på din præstationsevne og fysiske velvære.

Fordelen ved at supplere din løbetræning med åndedrætsteknikker er mange. Gennem specifikke åndedrætsteknikker kan:

Alt sammen noget der gør dig til en mere effektiv løber samt booster din restitutionsevne og evt. heling efter skader.

De 4 Hovedområder i Åndedrætstræning til Løb

#1

Åndedrætsmønster

#2

Lungekapacitet

#1

"Åndedrætskemi"

#1

Balancering af ANS

Det Kommer Du Til At Gennemgå/Lære På Workshoppen

Når Du Har Et Godt Fungerende og Veltrænet Åndedræt Får Du En Lang Række Positive Effekter I Dit Løb Som F.eks.

Kommende Workshops

26. Juni - Frederiksberg

Som noget helt eksklusivt vil du efter denne workshop få gratis adgang til ÅndedrætForLøbere.dk, så du har online adgang til teknikkerne fra kurset.

Værdi 595,-

Tilmelding til workshoppen er bindende. Ved aflysning kan du enten vælge at flytte din plads til næste workshop eller få beløbet retur!

Underviser på Workshoppen

Michael Schjerling

“Som fysioterapeut og performancetræner møder jeg dagligt atleter, som bliver vanvittig overraskede over den fremgang de kan opnå når de lærer at åbne op for deres fulde åndedræt”

Underviser, fysioterapeut og Performancetræner Michael Schjerling har studeret og arbejdet med åndedrættet i næsten 30 år og bruger det i dag som en fast del af han strategi når skal hjælpe atleter og motionister med at opnå bedre præstationer, øget fysisk velvære eller komme sig hurtigere fra skader eller sygdomme. 

Han har selv praktiseret meditation og åndedrætsøvelser siden 1983 og har undervist hundredvis af kursister i åndedrættets fantastiske muligheder.

Relaterede artikler

Vejen tilbage efter din meniskskade

Er du en af de uheldige, der er blevet ramt af en beskadiget menisk? Vejen tilbage kan for mange virke lettere uoverskuelig bl.a. med spørgsmål om hvordan du opnår den bedste meniskskade genoptræning eller hvorvidt du skal vælge en meniskskade operation eller ej!

Læs mere »