Allerede efter 1. behandling kunne jeg mærke det blev bedre og begyndte at løbe korte ture selv om jeg stadig kunne mærke knæproblemet. Jeg fortsatte forløbet med Morten og efter hver behandling kunne jeg mærke det blev bedre og kunne løbe længere tid. I dag oplever jeg ingen smerte i mit knæ og løber 3-4 gange om ugen (ca. 120-130 km hver måned)

Her er Mortens historie

Jeg har altid været en aktiv motionsløber, men oplevede for omkring 3 år siden at jeg fik ondt i mit højre knæ. Det gik imidlertid over efter et par minutters løb så jeg fortsatte med at løbe. Det begyndte at blive værre og knæsmerten gik ikke væk hvilket betød en pause fra mit løb. Jeg opsøgte en fysioterapeut og efter et længere forhandlingsforløb måtte han opgive da han ikke kunne give en diagnose. Jeg fik efterfølgende foretaget en scanning af mit knæ hvor jeg fik at vide at der ikke var grus eller andet så lægen konstaterede at jeg havde fået det man kalder springerknæ. Der var gode erfaring med langsom tung styrketræning hvilket jeg lavede 3 gange om ugen i ca. 4 måneder uden at det blev hverken bedre eller værre af.

Det var frustrerende at hverken fys eller læge kunne hjælpe mig videre hvorfor perioden uden løb måtte fortsætte. I min omgangskreds hørte jeg om Morten Trolle hos Move2Peak som havde hjulpet andre med knæproblemer. Jeg kontaktede Move2Peak for at høre lidt om deres erfaringer med knæsmerter hvilket bekræftede mig i at det var værd at give et forsøg. Herefter bookede jeg en tid hos Morten – en noget anderledes behandlingsform som jeg aldrig før har oplevet hos fysioterapeuter. Jeg husker en af hans første bemærkinger – ”det skal vi nok få styr på”. Allerede efter 1. behandling kunne jeg mærke det blev bedre og begyndte at løbe korte ture selv om jeg stadig kunne mærke knæproblemet. Jeg fortsatte forløbet med Morten og efter hver behandling kunne jeg mærke det blev bedre og kunne løbe længere tid. I dag oplever jeg ingen smerte i mit knæ og løber 3-4 gange om ugen (ca. 120-130 km hver måned).  Havde jeg bare hørt om Move2Peak og Morten for 3 år siden.

Bh. 

Morten 

Morten Trolle

Læs flere historier fra Mortens klienter her!

Relaterede artikler

Vejen tilbage efter din meniskskade

Er du en af de uheldige, der er blevet ramt af en beskadiget menisk? Vejen tilbage kan for mange virke lettere uoverskuelig bl.a. med spørgsmål om hvordan du opnår den bedste meniskskade genoptræning eller hvorvidt du skal vælge en meniskskade operation eller ej!

Læs mere »