skip to Main Content
+45 42 90 18 81 info@move2peak.dk

Booking

Alt du skal gøre får at booke en tid er at vælge en af nedenstående medarbejdere i vores team. Under hver af vores medarbejder kan du se hvilke ydelser du kan booke.

Hvis det er første gang du booker er det vigtigt at du booker 1. konsultation! Du kan læse mere om vilkår, priser og mulighed for evt. tilskud  ved at klikke her!

Book tid på Center Øst – Frederiksberg

Det er desværre ikke muligt at booke “Fysioterapi 1. konsultation” hos Casper før til februar 2020.

Hvis du allerede er klient hos Casper og har brug for hjælp til at finde en ny tid, kan du blot ringe ind på klinikken på 42 90 18 81 eller sende en mail til Casper.

Book tid på Center Vest – Brande

Vi huser et af landets dygtigste og resultatskabende behandlingsteam. Vores tilgang til behandling af iskiassmerter er årsagsfokuseret og helhedsorienteret frem for symptomlindring. Vi hjælper dig med at finde og få styr på årsagen bag dine smerter, og vi etablerer en bæredygtig helingsproces.

Casper Yde Haastrup

Gennem mere end 10 år har jeg haft iskias, der til tider har været så slem, at jeg næsten ikke kunne hverken gå eller stå.

Jeg fik en aftale med fysioterapeut Morten Trolle, hvor han gav mig en række hjemmeøvelser. Jeg  mærkede næsten med det samme en væsentlig forbedring.

Nu har jeg det virkelig godt, kan gå lange ture og har ingen problemer med at stå i længere tid. Desuden har jeg kunnet sige farvel til de smertestillende piller, som jeg har måttet indtage i en årrække.

Med venlig hilsen

Jørgen Hansen

Selv om jeg har dyrket en del sport de sidste 10 år, kampsport, løb og svømning, og derfor har været opmærksom på at have en ordentlig kost, havde jeg alligevel nogle fysiske problemer som gjorde, at jeg kontaktede Michael. Dette var fx oppustet mave og lavt energiniveau midt på dagen. Michael vejledte mig til at tænke anderledes og var samtidig en hjælp til selvhjælp, hvilket betyder, at jeg stadig 6 mdr efter min sidste konsultation hos ham, kan bruge hans vejledning. Det handler om at kunne mærke efter i sin krop og at være opmærksom på dens signaler. Ingen andre end du kan vide hvad den trænger til, og det er unægteligt unikt fra person til person, hvilket betyder at stereotype kostplaner ikke passer optimalt til det enkelte menneske.

Det jeg fik mest ud af Michaels vejledning var netop at få en idé om min krops signaler, tilsat nogle professionelle fif om hvad det kan være de forskellige signaler betyder.

Rie Grønbech

Efter at have fået piskesmæld (whiplash), var jeg sengeliggende i 3 måneder og lægerne sagde, at jeg bare måtte lære at leve med symptomerne, som var svimmelhed, smerter i næsen og nakken, træthed og spændinger i nakke og hals, sovende fornemmelser i hovedet og bag øjnene, udstråling til armene og koncentrationsbesvær.

Jeg besøgte Michael, som en af mine veninder havde anbefalet. Allerede efter første behandling følte jeg mig meget bedre. Og efter yderligere et par behandlinger blev jeg helt rask og nu nyder jeg livet fuldt ud.

Tusind tak til dig, Michael. Du er bare god! Skulle nogen i min vennekreds have brug for professionel hjælp, så vil jeg anbefale dig.

Silvia

Efter en grundig indledende undersøgelse, som ikke kun omhandlede den kropslige del, men også spørgsmål angående kostvaner, søvn og kritiske livsbegivenheder, fik jeg mere forståelse for kroppens helhed, hvilket jeg synes er progressivt.

Der blev givet gode og relevante øvelser i tilpas mængde, som kunne laves hjemme, og jeg er nu fri for smerten, jeg havde I knæet.

Suzanne

Vi vil gerne sige tak for et super forløb hos dig med vores datter, Vanessa Rae Lassen. Hun har haft meget ubehag med hovedpine og svimmelhed, som du med ganske få, meget præcise behandlinger har fjernet.

Det viste sig, at hendes fald i skolen i efteråret var grunden til at 2 nakkehvirvler var skubbet ud af deres position, hvilket var årsagen til hendes ubehag. Casper er en meget professionel og behagelig fysioterapeut og vi vil gerne benytte hans viden, hvis der opstår noget hos en af vores 5 familie medlemmer i fremtiden.

Igen, tak for alt.

Søren og Jeanne Svan

Med henvisning fra egen læge på grund af smerter i skulderen, opsøgte jeg Move2Peak.dk i april 2010. Behandlingsforløbet, herunder instrukser om hjemmeøvelser, har virket uhyre kompetent.

Således er jeg nu, efter 4 behandlinger, smertefri og har i tilgift fået betydelig forøget styrke i skulderen.

Jeg kan varmt anbefale Caspers behandlingsmetoder og behagelige væsen.

Torben Arnfeldt Møller

Mit navn er Vivian. Jeg havde været vegetar i ca. 26 år og troede, jeg var meget sund. Min chi kung lærer gjorde mig opmærksom på, at jeg manglede yang.

Jeg fik en fin forklaring og startede med lidt fisk, hvilket ikke gjorde den store forskel. Og al den forvirring omkring kulhydrater og proteiner osv. Jeg var træt og forvirret, mad var blevet et problem. Så hørte jeg om Michaels kostvejledning, opsøgte ham, ja så kom der skred i tingene. Alt, hvad jeg havde levet af som vegetar, er gift for min krop. Jeg er en kødædende plante, jeg skal have dyrisk føde mindst tre gange om dagen. Det var lidt svært, men jeg fik en forklaring, som satte tingene på plads for mig.

Jeg startede med at spise kød dagen efter, jeg havde været hos Michael. En underlig fornemmelse, men det var kun i mit hoved, min krop simpelthen elsker det. Så efter mit møde med Michael, har jeg fået en kontakt med min krop som aldrig før. Måske lidt underligt, men det er som min krop først nu er begyndt at leve, der er virkelig liv i den, en enorm styrke, mærker jeg.

Alle de ting, som jeg levede af før, har jeg overhovedet ikke lyst til mere, jeg rør det ikke. Min morgenmad, som består af salat og kød eller fisk, er bare noget min krop og jeg glæder os til. Jeg kan kommunikere med min krop nu og hvis jeg en dag snyder lidt, er jeg ikke i tvivl om de signaler min krop sender. Før var jeg træt, når jeg havde spist og det gjorde, at jeg ofte sprang måltider over (ingen vægt tab af den grund). Jeg manglede energi, men sov alligevel kun tre til fire timer i døgnet. Michael kunne ikke forstå, at min krop ikke var syg!!

Et af mine problemer var, at jeg ikke kunne huske. Også det kunne Michael forklare og satte mig i gang med fiskeolier i stor dosis. Det er nu begyndt at hjælpe. Efter mit møde med Michael, er der så mange ting i mit liv, der er faldet på plads; jeg sover som et lille barn, fantastisk kropskontakt, en stor styrke, som nu er stabil, har meget overskud til alt muligt, er aldrig træt når jeg har spist, min psyke er stabil.

JA, jeg har fået et nyt liv med min krop, responsen fra den er guld værd. I dag er jeg ikke i tvivl om, at jeg var blevet syg, hvis ikke min krop havde fået lige det, den har brug for, nemlig dens egen kostplan. Jeg er Michael dybt taknemlig for den fantastiske vejledning og store viden, han deler ud af. Hvem jeg er: Vivian, har undervist i yoga i snart 20 år, healer, clairvoyant rådgiver og efter min kostforandring i gang med mange nye ting. Det allervigtigste; Glad og Lykkelig for at være her på planeten, nu hvor jeg virkelig kan mærke det. Jeg har kun ros og anbefaler alle, at få den rigtige kost til deres krop via Michael. En vigtig og sjov ting; jeg købte en vægt (hvad jeg ikke havde haft i mange år), nu skulle der jo virkelig ske noget. Min vægt forandrede sig ikke meget, Øv Men min krop forandrede sig, Jeg bruger nu en størrelse mindre i jeans, og spiser mere end nogen sinde . Fantastisk! Og det hele er sket på nogle få måneder.

Vivian Sørensen

Jeg var i forløb hos Move2Peak i forbindelse med ryg- og nakkeproblemer. De spildte aldrig et eneste sekund af mine behandlingstimer, og kender deres fag rigtig godt.

Nøgleordet i beskrivelse af deres måde at behandle på er professionalisme. I forhold til de andre steder jeg har været til behandling, synes jeg, at de har været den bedste, og hvis jeg får behov for en ny behandling, kommer jeg helt sikkert igen.

Zohreh Sattari

Move2Peak har været til uvurderlig hjælp med genoptræning efter min knæskade. Deres dybe professionelle kendskab til menneskets anatomi koblet med en uudtømmelig fantasi når det gælder at finde på øvelser, har gjort træningen til en kæmpe successoplevelse.

Det har været super behageligt, selv om det til tider var hårdt, men processen har givet resultater. Jeg vil helhjertet anbefale Move2Peak til enhver som har brug for en god fysioterapeut.

Liliana Yanovska

Gennem mere end 10 år har jeg haft iskias, der til tider har været så slem, at jeg næsten ikke kunne hverken gå eller stå.

Jeg har været gennem flere behandlinger hos kiropkrator, fysioteraut, massør m.fl., og desuden har jeg trænet regelmæssigt med redskaberne i Fredensborg Sundhedscenter.

Senest fik jeg i efteråret 2014 en aftale med fysioterapeut Morten Trolle om nogle timer, hvor han gav mig en række hjemmeøvelser, og det viste sig at være en god idé, idet jeg næsten med det samme kunne mærke en væsentlig forbedring. Betingelsen for det er, at jeg gennemfører de øvelser, jeg har fået anvist.

Nu har jeg det virkelig godt, og kan - trods min 81 år - gå lange ture og har ingen problemer med at stå i længere tid. Desuden har jeg kunnet sige farvel til de smertestillende piller, som jeg har måttet indtage i en årrække.

Med venlig hilsen

Jørgen Hansen, Fredensborg

Jeg er basket spiller og havde i en længere periode haft problemer med ryggen og fik min ryg scannet i september 2014. Jeg fik af vide jeg havde en diskusprolaps i bunden af ryggen, der skulle trænes væk.

Jeg gik til en fysioterapeut, hvor det lykkedes at få de daglige smerter til at gå væk, men jeg kunne stadig ikke spille basket. Det var her jeg fandt Move2Peak på google og bookede en tid hos Casper. Jeg var til min første konsultation i februar 2015. Casper var meget grundig og kiggede på hele kroppen for at finde, hvor problemet egentligt var opstået så vi kunne lave et træningsprogram der kunne sørge for jeg ikke fik problemer med ryggen igen.

Casper fik lavet det første træningsprogram og tilpassede det til de dage jeg havde tid til at tage i fitness og hvor lang tid jeg havde til at bruge på programmet. I den tid jeg gik hos Casper fik jeg fire forskellige programmer, som hver byggede videre på det forrige program.

Jeg endte så med at kunne være med til basket træning igen i oktober og spillede med i min første kamp i halvandet år i november. Min sidste behandling var i december måned. Jeg har været meget tilfreds med behandlingen hos Casper forbi han er meget professionel og grundig i sin vurdering og han forstår hvilke mål man gerne vil opnå.”

Endnu en gang tak for den gode behandling.

Frederik Bakke

Som fartholder på et af løbeklubben Spartas marathontræningshold oplever jeg tit, at løbere spørger mig om, hvad de skal gøre når de begynder at få ondt i ben og knæ. Jeg anbefaler dem altid at tage kontakt til Michael hos Move2Peak.

Hos lægen får man desværre oftest ikke et råd om, hvad man kan gøre for at komme skaden til livs, eller bud på hvad der præcist er galt. Det gør man hos Move2Peak.

Michael er den type af behandler, som tager sig tid til at spørge ind til hvad der er galt, hvordan og hvor tit man træner og en hel del andre spørgsmål. Når problemet er fundet, giver Michael gode og kompetente løsninger og viser en vej fremad, så man kommer hurtigere ud af sin skadesperiode.

Michaels holistiske holdning til behandling og skader giver resultater og er med til, at man tager ansvar for sin egen krop.

Hvis du som løber oplever problemer eller har ondt, kan jeg på det varmeste anbefale, at du kontakter Move2Peak og starter et behandlingsforløb.

Preben T. A. Arentoft

Jeg havde fundet Move2Peak over nettet. Da jeg mødte op, var der til min behagelige overraskelse afsat rigeligt tid til en grundig gennemgang af min skade.

Ligeledes fik vi gennemgået mine vaner vedr. kaffe og indtag af vand i løbet af dagen. Sidst men ikke mindst fik jeg udleveret nogle relevante øvelser, jeg kunne bruge for at formindske min smerte omkring nakke/skulder.

Jeg kan helt klart anbefale Move2Peak.

Preben Hyldmar

Efter et par år med løb og småskader som kom og gik, fik jeg i år så mange smerter i knæet, at jeg overvejede at stoppe. Løb er blevet en stor del af mit liv, så det var med tungt hjerte.

Ved et tilfælde fandt jeg Move2Peak på nettet. Efter få behandlinger var jeg igang igen. Udover behandlinger er jeg nu også udstyret med øvelser jeg kan lave derhjemme, som kan forbygge skader fremover. Med hjælp fra Casper, løb jeg lige over broen i fantomtid i lørdags.

Tak for hjælpen!

Pia Beck

Jeg har i flere omgange brugt Move2Peak som konsulent på min fysiske træning og generelle forberedelser op til de store stævner og især i forbindelse med min forberedelse op til OL i 2004, 2008 og nu igen her i 2012. Det har altid båret frugt og sikret, at jeg er i absolut topform når det virkelig gælder.

Peter Jensen

Inden jeg startede et genoptræningsforløb hos Move2Peak, var status: En korsbåndsoperation 5 år tidligere efter håndboldskade – som udgangspunkt vellykket, idet stabiliteten var god.

Men efter det første års genoptræningsforløb stod jeg tilbage med mange gener fra knæet: Smerter, hævelse, styringsbesvær og en næsten konstant træthedsfornemmelse i knæet samt lænde- og rygsmerter. Mit ben manglede mange grader i at kunne bøje helt og alt jeg foretog mig var begrænset af knæet – ligesom det raske knæ ofte var overbelastet.

Jeg overvejede, om det var muligt at fortsætte mit job som sygeplejerske. Håndboldsspillet var det slut med, og min anden store interesse – skiløb – begrænset til et minimum, og jeg opgav at fortsætte min skiinstruktøruddannelse. Jeg fik fra flere steder at vide, at det var konsekvenserne af operationen. Eneste mulighed var selv at træne de kendte øvelser fra det første års obligatoriske genoptræningsforløb. Derfor oplevede jeg at være lidt ”tabt” i behandlersystemet og følte, jeg havde ”mislykket” min genoptræning. Det betød i perioder fuldstændig mistet motivation. Det var en ond cirkel, som jeg ikke havde redskaber til at bryde selv.

Det var derfor et sidste forsøg på at få hjælp, at jeg opsøgte Michael, og det har givet et resultat, som jeg ikke havde drømt om var muligt. I vinters arbejdede jeg som skiinstruktør i 4 måneder, underviste og løb på ski hver eneste dag, sprængte grænser fysiske såvel som psykiske og forbedrede mit eget skiløb meget. Og det efter kun 6 måneders forløb hos Michael. Jeg fortsætter træningen nu og mærker fortsat fremgang. Bare det at løbe en tur er en stor befrielse. Jeg kan arbejde uden at gå hjem og lægge benet op med is på. Min angst for et nyt knæsvigt og smerter er blevet betydelig mindre. Og frem for alt føler jeg en kontakt med min krop og knæ igen, som var fuldstændig væk, da jeg gik rundt og følte mig halvskadet.

Hvad gjorde forskellen?

Først og fremmest betød det meget, at der var god tid til at tale mit forløb igennem ved den første konsultation, at Michael lyttede til mig og ud fra det dannede et helhedsindtryk af hvem jeg var, hvordan mit knæ fungerede, og hvilke mål jeg havde. Det var en enorm lettelse, at Michael var overbevist om, at jeg kunne få et knæ og krop, der fungerede langt bedre. Og troede også på at mit bøj kunne blive bedre, noget jeg selv havde opgivet alt håb om! Det vækkede min – ellers tabte – motivation. Da Michael lagde et træningsprogram med nogle kendte øvelser, men også mange helt nye øvelser og med fokus på ikke blot at træne knæene alene, men også ryg og lænd, viste resultaterne sig hurtigt. Smerter og gener blev færre, styringen bedre og min motivation steg for hver fremgang. Og mit bøj blev bedre og bedre, hvilket var en helt fantastisk fornemmelse! Det hjalp meget, at jeg med 4-6 ugers mellemrum kom og fik justeret programmet, fik faglige forklaringer på, hvad der skete med knæ og krop og blev rettet i de forskellige øvelser. Men måske allervigtigst var den dialog, vi hele tiden havde om genoptræningen. Michael lyttede til mine oplevelser og reaktioner og brugte også dem til at justere programmet med, ligesom jeg blev opmuntret, holdt tilbage eller presset lidt yderligere, alt efter hvad behovet var. Jeg tror det gjorde, at jeg følte mig delagtiggjort på en ny måde, og oplevede derigennem at blive bedre til at fokusere i min træning, hvilket igen styrkede motivationen. Med den coaching jeg fik hos Michael, brød jeg ”min onde cirkel” og det har alt i alt betydet, at jeg har fået en af de vigtigste værdier tilbage i mit liv, nemlig fysisk aktivitet – både i skiløbet, træning og i min hverdag – og den glæde og de oplevelser der ligger deri. Derudover er jeg blevet mere bevidst om at fortsætte træningen og sætte nye mål for at bevare den funktionalitet som jeg ønsker i fremtiden.

Ud fra ovenstående er det nok ikke svært at forstå, at jeg giver Michael mine allerbedste anbefalinger.

Pernille Jacobsen

Lasse spiller håndbold på ungdomseliteplan og havde i en længere periode døjet med knæproblemer. Disse problemer holdt ham uden for træningen når intensiteten var høj, hvilket betød at han missede en del vigtig træning i den periode.

Vi besøgte Michael, som forinden havde været ude i Lasses håndboldklub (FIF) for at holde et foredrag, der efter grundig undersøgelse lavede et personligt træningsprogram til Lasse. Lasse modtog ikke bare vejledning til øvelserne, men fik også hjælp til hvordan man passer på sin krop, mht. søvn og ernæring, når man dyrker meget sport.

Efter afsluttet forløb har Lasse lige siden fuldt med til boldtræningerne uden knæproblemer.

Nicolaj

Jeg er virkelig virkelig glad for, at jeg kom ind til Move2Peak. Efter længerevarende problemer med skinnebensbetændelse, hvor jeg fik større problemer ved kun 2-3 km, kan jeg i dag løbe 15 km på løbebånd uden smerter.

Jeg var lidt skeptisk den første gang, fordi hun gik så grundigt gennem hele kroppen (når nu jeg havde så SINDSYGT ondt i mine ben og bare ville have dén smerte til at gå væk!). Jeg fik efterhånden en god forståelse af, hvorfor det var så vigtigt, og så var behandlingerne jo i øvrigt også ret fokuseret på benene efterfølgende. Desuden gav det en god forståelse for, hvilke forkerte bevægelser, der udløste skaderne.

Den efterfølgende behandling var en blanding af ledmanipulationer, massage, dynamiske øvelser og akupunktur; det virkede til alt sammen at være velbegrundet og der var rigtig god effekt! Jeg anbefaler jer til mine patienter, for jeg synes virkelig, det var meget meget kompetent.

Nanna Overgaard

For 2 år siden fik jeg under en badmintonkamp en væmmelig skade, hvor min knæskal hoppede op og flossede mine ledbånd. Jeg var på Glostrup Hospital og fik diagnosticeret skaden.

Efterfølgende holdt jeg mig i ro i et par måneder og genoptog stille og roligt træningen, men jeg havde konstant ondt ved let belastning, også når jeg ikke spillede. Dette varede ved i næsten 2 år !

Jeg konsulterede så Move2Peak og fik her kyndig vejledning, råd og øvelser hos Michael. Gennem et individuelt træningsprogram med øvelser, der blev gennemgået under konsultationerne samt fine personlige samtaler om kost og sundhed, er jeg på ca. ½ år kommet igennem skadesproblemerne.

Mit knæ fungerer nu fint – uden smerter efter kampe og anden fysisk aktivitet. Jeg kan igen spille for fuld damp. Ja, det lykkedes bl.a. derigennem at rykke op med holdet og modtage diplom.

Jeg skal derfor varmt anbefale Move2Peak til vejledning og behandling af bl.a. sportsskader.

Michael Dam

Jeg opsøgte Move2Peak på baggrund af en langvarig skulderskade. Skulderskaden har afstedkommet 4 sygemeldinger og til sidst en fyring, en masse frustration, en depression og en masse angst for, om skulderen nogensinde bliver god igen.

Ud over fysioterapi fik jeg tilbuddet om at afprøve Emotionel Coaching. Jeg sagde ja med et åbent, men lidt skeptisk sind. Jeg oplevede en tydelig virkning under, men især efter behandlingerne. Jeg følte mig nærmest udrenset begge gange og følte en tydelig lettelse over at have “parkeret” min frustration og angst et andet sted end inden i mig. Jeg følte mig helt tryg ved Casper under behandlingen. Dette var utrolig vigtigt, da det var meget intenst.

Jeg kan varmt anbefale Move2Peak.

Maria

Jeg var rigtig glad for at være i behandling hos Move2Peak med mine knæsmerter. Jeg syntes, jeg hurtigt mærkede en bedring. De var meget professionelle omkring mine problemer og lyttede og tog det alvorligt. Samtidig syntes jeg, det var interessant, at det blev vurderet at mine knæsmerter var en følge af manglende bevægelighed i min ryg.

Analysen og undersøgelsen virkede helt igennem troværdig, og jeg kunne jo se – og mærke – at jeg selv med lette øvelser til mine muskler i ryggen, kunne afhjælpe mine smerter.

Jeg er efterfølgende blevet mere bevidst om, at kroppen virker som én samlet mekanisme, og at smerter et sted kan skyldes problemer andre steder, samt at jeg skal huske ikke at undervurdere betydningen af smidighed.

Jeg vil til enhver tid anbefale Move2Peak til andre og vende tilbage, hvis jeg synes, jeg får behov for hjælp.

Malene Pogager

Jeg havde i knap 8 år haft næsten daglige smerter i mine knæ, da jeg opsøgte Move2Peak. Jeg kunne knap cykle, stå på ski eller sidde ned i længere tid uden at skulle strække ben konstant på grund af smerter.

Jeg følte med det samme, at jeg var i yderst trygge og kompetente hænder, da Casper er enormt faglig og forklarer hen ad vejen, hvad der er galt i kroppen.

Allerede efter 3-4 gange mærkede jeg en stor forskel. Jeg kunne sidde med bøjede knæ igen, og endte, efter et længere forløb, med at tage 5 måneder på ski, uden smerter!!! Casper gjorde på 4-5 måneder hvad ingen læger havde kunne gøre på 8 år, og jeg er i dag helt smertefri.

Jeg vil anbefale alle at opsøge Casper.

Louise

Jeg døjede med svimmelhed i ca. 6 år. Jeg har i den periode været til læge gentagne gange. Min egen læge har henvist mig til ørelæge, neurolog og akupunktør.

Ingen af lægerne kunne fortælle, hvad der var galt. Jeg fik til sidst en henvisning til fysioterapeut (selvom lægen ikke mente, at det ville gøre en forskel), og endte hos Michael. Efter få besøg er min svimmelhed nu væk – Jeg var ellers begyndt at forlige mig med, at jeg måtte leve med svimmelheden resten af livet.

Lizette Marsner

Du er en gave til det danske sundhedsvæsen Morten. Hvad du har gjort for Alan og betydet for hans livskvalitet er simpelthen utroligt.

Tusind tak.

Lise

Jeg har været i forløb hos både fysioterapeut og kiropraktor, men har aldrig tidligere fået en så grundig gennemgang og efterfølgende behandling, som den jeg har oplevet hos Move2Peak.

I modsætning til tidligere behandlere er der hos Move2Peak afsat 1 time til hver konsultation. Tid som i mit tilfælde var givet godt ud, da det skulle vise sig, at det jeg i første omgang blot troede, var problemer med mine knæ også havde en sammenhæng med de problemer, som jeg fra tid til anden har oplevet med mine fødder.

De sidste 5 år har jeg cyklet mere end 20 km dagligt, men da jeg kom tilbage fra min sommerferie i Californien, som blandt andet bød på trek i naturparken Yosemite, fik jeg pludselig problemer med mine knæ. Hvad jeg først regnede for en smule irritation endte med, at jeg havde ondt i begge knæ, så snart jeg rejste mig op. Hos Move2Peak fik jeg en grundig gennemgang af mine knæ og omkringliggende muskelgrupper og et realistisk antal øvelser for at træne min balance, mave og smidiggøre mine fødder. Allerede efter den første uge aftog smerterne i mine knæ.

Jeg kan varmt anbefale Move2Peak til alle, som efterspørger en effektiv og grundig behandling hos en fysioterapeut.

Line Rasmussen

Jeg havde gået siden midt december 2009 med diffuse smerter i en meget stiv lænd og opsøgte både en kiropraktor og en fysioterapeut – det blev til henholdsvis 11 og 6 konsultationer uden den ønskede bedring.

Samt en MR-scanning, der ikke viste nogen skader andet end lidt aldersbetinget slid. Smerterne og stivheden var der imidlertid stadig. Lidt ved et tilælde fandt jeg Move2Peak.dk’s hjemmeside på nettet og blev tiltrukket af deres helhedssyn (de andre terapeuter havde udelukkende fokuseret på området omkring min lænd).

Efter en grundig undersøgelse kom Casper frem til, at jeg havde en skævhed i mit bækken, der kunne forårsage smerterne. Dette blev behandlet, og jeg blev udstyret med nogle øvelser til hjemmebrug. Efter i alt kun 2 konsultationer var der en markant bedring, og jeg mærker nu kun noget til det, hvis den virkelig har fået gas med træningen, og det kan klares med øvelserne.

Lars Vasegaard

Da jeg tog kontakt til Move2Peak havde jeg i 9 måneder haft en diskusprolaps. Den var på det tidspunkt blevet voldsomt forværret, og jeg tænkte, at noget måtte jeg gøre, hvis jeg ikke ville lægge fodboldstøvlerne på hylden allerede som 20 årig.

Casper gjorde det klart for mig, at det ville kræve en masse arbejde at blive rask men mente samtidig, at det sagtens kunne lade sig gøre. Forløbet var sådan, at jeg fik udleveret meget specifikke træningsprogrammer, i starten et nyt hver måned, senere op til 3 måneder imellem. På den måde blev min krops muskulatur bygget op helt fra bunden, hvor der hele tiden blev bygget mere og mere på.

Efter et års hårdt arbejde med en del bi skavanker, som Casper også hjalp af vejen, lykkedes det mig at komme tilbage på fodboldbanen, hvor jeg nu ikke har mærket noget til ryggen i snart et år. Dette står i skarp kontrast til den læge jeg snakkede med på sygehuset, som sagde at jeg ikke skulle forvente at komme til at spille fodbold igen.

Kristoffer Loft, Ålborg

Gennem 2-3 år har jeg haft smerter i min højre skulder og var begyndt at tro, det måske var en slitage skade fra alle de mange golfsving jeg har lavet gennem min karriere som professionel golfspiller.

Men efter kun et enkelt møde med Casper, hvor han kiggede på min skulders bevægelighed, stabilitet og styrke, kunne han fortælle hvad det skyldtes, og hvilke øvelser der ville hjælpe på problemet. Efter bare 3 uger begyndte smerterne at fortage sig og efter bare 1 måned var alle smerterne væk, og jeg kunne spille på fuldt blus igen.

Det er nu et ½ år siden Casper hjalp mig med min skulder, og jeg har ikke haft gener siden. Hans viden om fysioterapi og sport giver ham en kæmpe fordel frem for andre fysioterapeuter og andre behandlere, når der skal stille diagnose og efterfølgende træning.

Jeg ved godt hvem jeg går til næste gang jeg har et problem!

Knud Storgaard

I forbindelse med flere års ryg- og nakkeproblemer efter en bilulykke, søgte jeg efter en god og effektiv, men samtidigt skånsom form for træning, der kunne mildne gener og smerter.

Da jeg mødte Casper, havde jeg forsøgt med de almindelige trænings- og behandlingsformer, men jeg følte ikke altid det gavnede, og til tider blev generne og smerterne værre.

Da jeg blev introduceret til den behandlings- og træningsform, som Casper anvender, var det meget anderledes, end jeg var vant til. Min skepsis blev dog gjort til skamme, og jeg må i dag konstatere, at så længe jeg passer min træning og følger de andre gode råd, jeg har fået, så har jeg det langt bedre end før, og mærker ikke noget til hverken nakke eller ryg i hverdagen. Casper er en behandler som jeg kan give mine bedste anbefalinger.

Kenneth Linius Stolbin

Jeg er en tung løber (+100 kg), og har gennem de seneste år haft problemer med mine knæ flere gange. Jeg har været gennem flere og ofte lange behandlings- og genoptræningsforløb.

Det har kostet både tidsmæssigt og økonomisk, men efter Casper kiggede på mit knæ og lavede et meget fokuseret og kortvarigt genoptræningsprogram, ændrede tingene sig hurtigt. På mindre end 3 uger med behandling og hjemmeøvelser, var jeg fuldstændig smertefri og tilbage i mine løbesko. Det er nu mere end 1 år og mange kilometer siden.

Kenn Righolt

I ca. 15 år har jeg dyrket styrketræning for at blive en bedre golfspiller. Alligevel har Casper åbnet en hel ny verden inden for styrketræning for mig med hans meget holistiske tilgang til tingene.

Den meget grundige screening han foretog inden programlægning gjorde, at øvelserne tager udgangspunkt i min krop og de svageste led. Casper har lavet et helt skræddersyet program efter mine målsætninger, og ikke et typisk “one-size-fits-all” program man ser mange andre steder.

Efter bare otte ugers træning ser jeg en rigtig stor forskel i, hvad min krop nu muliggør i forbindelse med tekniske ændringer af mit golfsving. Vi har især arbejdet på at styrke de stabiliserende muskler omkring min rygsøjle. Det har haft den positive sideeffekt, at mine kroniske rygsmerter i længere perioder har været helt væk. Jeg forventer, at jeg på kort sigt kan komme helt af mine min smerter.

Kasper Linnet Jørgensen

Jeg har igennem 8 år forsøgt at finde en som kunne hjælpe mig med mit løberknæ. Og så fandt jeg dig.

Du er god ti lat lytte, tager det man siger alvorligt og har i mine øjne, en helt unik forståelse for, hvordan kroppen hænger sammen. Du formår at skabe ro og man har fuld tillid til dig og til at du kan løse problemet.

Inden jeg fik hjælp af dig, kunne jeg løbe 1,5km. I skrivende stund er jeg ved at træne op til mit første halvmarathon, og om få dage skal jeg løbe mit første 10km løb.

Jeg er utrolig taknemmelig for din hjælp Morten. Rejserne fra Århus til København, har været det hele værd. Du er i en liga for sig.

Mange venlige hilsener fra en glad løber.

Karina Gaarmann

I mit forløb hos Move2Peak fik jeg efter mange års problemer med skinnebensbetændelse endelig bugt med dette “handicap”. Jeg blev guidet på vej via forskellige behandlinger samt simple øvelser som kunne klares om aftenen foran fjernsynet.

I løbet af 3-4 måneder/(3-4 konsultationer) fik jeg løst mit problem, hvilket resulterede i at jeg kunne gennemføre mit første Marathon i Berlin i efteråret 2012. Siden har jeg været skadesfri, og har “blot” styrket min muskulatur i kroppen. Dette har desuden betydet, at hvor jeg tidligere har måttet løbe med specielle pronationsindlæg, nu kan løbe i neutrale sko.

Jens Gerding

I en del år har jeg haft problemer med smerter i knæ ved løb. Korte løbeture gik fint, men udover 5-6 kilometer gav fortsat løb stærke smerter på siden af knæet.

Casper har gennem få systematiske undersøgelser med efterfølgende stræk- og styrkeøvelser derhjemme konstateret, at årsagen til problemet skyldes svaghed i anklerne. Gennem anvisning af nogle simple styrkeøvelser – ca. 10 min. om dagen – er det lykkedes at fjerne problemet helt. Jeg er meget taknemmelig for, at jeg nu kan løbe lange ture uden problemer.

Jan Peter Madsen

Jeg fik i sin tid Michael Schjerling anbefalet af en kammerat fra redskabs-gymnastik. Dengang havde jeg flere gamle skader og følgeskader fra et alvorligt motorcykeluheld for nogle år tilbage.

Supplerende havde jeg en overbelastningsskade af achille-senen, fra en kombination af løb, redskabsgymnastik og springgymnastik. Ved siden af vægttrænede jeg og fik en ikke usund men utilstrækkelig kost. Alt i alt problemer på flere fronter med tilhørende smerter og manglende evne til at regenerere hurtigt nok.

Men så mødte jeg Michael . Han lærte mig først og fremmest at spise og hvile rigtigt, noget vi alle ved er vigtigt, og flere venner havde sagt mange gange, (og jeg selv var klar over), men som jeg hidtil ikke havde vidst, hvordan jeg skulle gribe an. Det gjorde Michael til gengæld, og han forstod at formidle budskabet på en måde, der gjorde, at jeg gik i gang med at ændre vanerne. Der var nogle store ændringer og nogle meget vigtige overraskelser, men takket være en kostvejledning skræddersyet til mig personligt, kunne jeg pludselig regenerere hurtigt nok til at følge et forholdsvis hårdt træningsprogram, SÅDAN! Sideløbende tog Michael fat på alle mine skader. Ved hjælp af diverse tests, fysioterapi, træningsprogrammer m.m., skød vi os sammen ind på en løsning af problemerne.

Udover Michaels egen store viden og erfaring, repræsenterer han viden fra nogle af de førende hjerner indenfor træning og kost, både nationalt og internationalt. Desuden har han forbindelse til diverse behandlere, som han ikke er bange for at bruge, hvis noget ligger udenfor hans eget felt. Så da vi stødte hovedet mod en mur med en af de gamle muskelskader, sendte Michael mig til den bedste læge jeg nogensinde har mødt, manuel mediciner Torben Halberg. Halberg er en læge, der ligesom Michael selv, løser problemer uden kirurgi eller medicin, men med omfattende viden om bevægeapparatet og genoptræning. Slutresultatet blev, at jeg efter mange år med smerter fik præcist identificeret og behandlet problemerne, så jeg kunne træne muskelskaderne væk. Jeg er i dag stort set uden mén og har lært umådelig meget om træning og min krop!

Hvis jeg kort skal beskrive, hvad der gør, at jeg respekterer Michael så meget som behandler (og menneske), er det hans evne til virkelig at lytte og sætte sig ind i ens historie, samtidig med at han er helt åben for alle muligheder og ufejlbarligt går lige til problemernes kerne og hele tiden har løsninger på rede hånd.

Jan Hofman

Jeg kom til behandling hos Move2Peak første gang på grund af løberknæ og havde egentlig en forventning om, det skulle tage en ½ time at tale forholdsregler og lidt træningsteknik.

Første behandlingsmøde tog 90 minutter – og knæet viste sig at få den mindste opmærksomhed! Jeg var glad for din behandling, og de ledsagende forklaringer om årsag og tiltag for udbedring. Efter 3 behandlinger var jeg tilbage i løbeskoene – og det tilskriver jeg behandlingen hos Move2Peak. Jeg oplevede en grundig, engageret og samvittighedsfuld behandlerm der tog godt fat og fulgte behandlingen til dørs.

Et gennemført professionelt behandlingsforløb som har min bedste anbefaling.

Henrik

Jeg er en dame på 80 år og går hos Morten, der har givet mig en fantastisk god behandling for min nakke. Dette har har bevirket, at jeg ikke længere har behov for at gå med støttekrave, som jeg har brugt i 14 år pga. nakkesmerter, hovedpine og svimmelhed.

Er ligeledes blevet behandlet for mit knæ med mange smerter. Det har Morten også fået bugt med og jeg har det godt.

Tak for hjælpen.

Gunhild

Min søn springer trampolin og er på det danske juniorlandshold. I forbindelse med udtagelse til junior VM skulle han indenfor kort tid deltage i et udenlandsk stævne og gode råd var kostbare.

På ganske kort tid fik Casper behandlet min søns rygsmerter, hvilket muliggjorde deltagelse i de vigtige stævner, der til sidst betød udtagelse til junior VM. Casper er nu vores faste fysioterapeut, hvor min søn kommer for at forebygge skader. Jeg kan kun give Casper mine bedste anbefalinger.

Anders Vidstrup

Jeg havde igennem længere tid haft kæbeproblemer, som gjorde at jeg ikke kunne gabe/åbne munden fuldt ud eller tygge hårde ting eks.: Burger, bøffer, tyggegummi  m.m.

Jeg var hos flere tandlæger, som ikke mente at de kunne hjælpe mig, da de mente det var fordi jeg har et hårdt bid, og det har de ret i. Jeg  investerede endda i en bideskinne til om natten, som kun hjalp begrænset. Spændingerne satte sig og bredte sig til mine skuldre og nakke, så jeg gik til lægen og fik en henvisning til en fysioterapeut.

…Og så skete der noget. Morten betragter kroppen som en helhed og behandler ikke bare det område hvor der er smerte/spænding. Morten checkede hele min krops mobilitet og efter 2 behandlinger, så var mine kæbeproblemer væk!

Jeg har valgt at fortsætte med at komme med jævne mellemrum, mere som en forebyggende proces. Og senest har Morten kureret, hvad jeg troede var gigt i min lillefinger, men som viste sig at være en muskelspænding i mit håndled. Ømme knæ efter cykelbelastning. Og der følger altid råd og gode øvelser med hver gang, som jeg kan udføre hjemme.

Birgith Broby

Jeg kom til Move2Peak.dk med Osgood-Schlatterknæ 30/5 2011, som jeg havde døjet med i godt et halvt år. Det gjorde ondt ved hård træning og kunne være så slemt, at jeg havde svært ved at gå på trapper efterfølgende.

Jeg havde prøvet mange forskellige ting, men intet hjalp som behandlingen hos Michael. Gennem grundig undersøgelse, øvelser og kosttilskud klarede jeg samtlige træninger i sommerferien, og ikke mindst en 7 dages elitecamp i Barcelona, smertefrit! Allerede ved min 2. konsultation 23/6 2011 var jeg i så meget bedring at jeg ikke havde smerter overhovedet under hårde træninger og en stor turnering.

Adam Heede-Andersen

Jeg havde ondt i skulderen i 8 måneder. Kunne ikke bruge min venstre hånd, som jeg plejede før i tiden. Så var jeg så heldig at finde frem til Move2Peak.dk’s hjemmeside og så træt af besværligheder med skulderen, at jeg bestilte en tid hos Casper.

Efter kun to behandlinger er jeg nu helt fri for smerter. Det må være hans faglighed og passion for faget, der skaber de flotte resultater.

Aleksandar Sajen

Jeg startede i behandling primo marts. Havde igennem ca. 1 år lidt af løberknæ og smerter derfra ved længere løbeture. De var tiltaget igen under optræning til maraton. Jeg havde egentlig opgivet maratonløbet da der kun var 3 uger til start, men ville i behandling for at kunne løbe smertefrit.

Efter 3 behandlinger, hvor den første var en grundig gennemgang og hjemmeøvelser skete miraklet dog. Det lykkedes at gennemføre de 42 km. Jeg har, her 3 uger efter maratonløbet, ikke oversteget de 10 km, men er stadigvæk smertefri og symptomfri.

Hvis jeg nogensinde igen skulle komme i vanskeligheder med skader, ved jeg nu hvor jeg skal ringe hen.

Allan

Jeg har modtaget en yderst professionel behandling hos Move2Peak. Morten havde straks fokus på problemet med min fod og gik igang med behandlingen, som ikke kun omfattede foden, men hele kroppen. Efter få behandlinger var der tydelig fremgang.

Jeg har under hele behandlingsforløbet oplevet at få en meget fin og kompetent behandling, som har hjulpet mig meget. Samtidig har Morten givet mig “redskaber” til at hjælpe mig fremover.

Bodil Hemmingsen

Jeg kontaktede Move2Peak grundet ofte forekommende smerter i lænden og et voldsomt irriterende løberknæ.

Casper fandt hurtigt en sammenhæng mellem knæet og lænden, og “udskrev” daglig træning der gav sved på panden, kunne klares på 30 minutter og som virkede!!! Og det hele blev sammensat efter hvordan mit liv i det hele taget hang sammen som småbørnsfar til 3 små piger, således at jeg faktisk fik øvelserne lavet.

Efter sammenlagt 2 behandlinger og megen hjemmetræning er jeg smertefri. Jeg har ydermere fået en øget forståelse af sammenhængen i min krop, og nogle træningsværktøjer til at tage problemerne i opløbet.

Christian Pedersen

Efter over 4 år med knæsmerter, har jeg nu ikke haft ondt i mit knæ siden behandling hos Move2Peak. Endvidere har jeg fået nogle øvelser, som kan gøre, at jeg i bedste fald kan undgå at skulle have flere problemer senere hen.

Desuden har det gjort mig bevidst om, hvordan jeg skal forholde mig til, hvad jeg skal gøre, hvis jeg får problemer igen. Bl.a. at det er vigtigt ikke bare at vælge hvilken som helst fysioterapeut, da der er en væsentlig forskel på de forskellige.

Jeg har tidligere haft nogle oplevelser, der har gjort, at jeg har mistet tiltro til fysioterapeuter, men efter behandling hos Move2Peak har jeg fået en tiltro til, at så længe man går hos de ”rigtige” fysioterapeuter, så er det muligt at komme over en skade.

Jeg har tidligere har været hos andre fysioterapeuter, som ikke på samme måde har kunnet hjælpe mig med mit knæ, selvom at jeg har været hos dem over en længere periode lige efter at jeg kom til skade. Ved behandling hos Move2Peak kunne jeg mærke en forskel allerede efter en uge. Der blev brugte god tid til at forklare hvordan kroppen hænger sammen, således at jeg fik forståelsen af at en skade som i mit tilfælde med knæet også handler omkring funktionen i anklerne, hoften m.v. Der blev taget god tid at undersøge hele kroppen, for at finde ud af hvad der var årsag til mit problem.

Jeg har det i dag rigtig godt i knæet, og jeg vil sige, at jeg helt sikkert vil henvende mig hos Move2Peak, hvis jeg på et senere tidspunkt har brug for behandling.

Christina

Jeg vil meget gerne skrive lidt om Sofie’s forløb, og  jeg giver gerne min anbefaling videre til andre, herunder vores familielæge.

Min dengang 9-årige datter, Sofie, fik i august 2006 konstateret mb. Osgood-Schlatter på højre knæ. Iflg. vores familielæge kunne der ikke gøres noget ved generne – hun skulle vokse sig fra dem og måtte indstille sig på at dyrke mindre sport (håndbold). Efter anbefaling fra en kollega, hvis søn også havde døjet med “Schlatter-knæ”, kontaktede jeg Michael Schjerling.

Sofie var første gang hos Michael i september 2006, hvor hendes venstre knæ i mellemtiden også var begyndt at hæve og smerte. Michael satte Sofie på kosttilskud samt øvelser til styrkelse af knæene. Allerede efter en måned kunne Sofie mærke, at behandlingen gav resultat. Hun havde ingen smerter i venstre knæ og hun havde stort set været i stand til at træne normalt til håndbold. Hun kunne dog fortsat ikke ligge på knæ på højre ben og havde også stadig lette smerter efter træning/kamp. I løbet af december/januar var der så stor fremgang med højre knæ, at hun igen kunne deltage i træning/kamp samt idræt i skolen helt uden smerter.

Inden Sofie begyndte at lave sine øvelser, havde hun ofte store smerte i benene pga. vokseværk. I dag mærker hun næsten aldrig noget til det. For Sofie har forløbet hos Michael betydet, at hun har kunnet føre et helt normalt aktivt liv med bl.a. håndbold, hvilket ikke just var, hvad lægen stillede hende i udsigt for bare seks måneder siden. Sofie har i dag ingen gener overhovedet og har afsluttet forløbet hos Michael, men fortsætter med at lave øvelser, så længe hun er i voksealderen.

Far til Sofie Bendix

Jeg henvendte mig til Move2Peak.dk i forbindelse med en operation i knæet (revnet menisk), hvilket krævede genoptræning af muskulaturen omkring knæet hos en fysioterapeut.

Min genoptræning har forgået over 6 mdr. med ca. et ugentligt besøg. Jeg er her efter 6 måneder utrolig glad for at jeg valgte at have min genoptræning hos Michael. Jeg har været igennem 3 knæoperationer alle med genoptræningsforløb. Men netop dette forløb adskiller sig fordi Michael har været virkelig professionel og god til at tilrettelægge træningen netop til mig.

Vi har arbejdet målrettet efter nogle mål som jeg havde til første konsultation. Og er her efter 6 måneder næsten i mål med det. Når jeg siger næsten, er det fordi det kræver, at jeg fortsætter med øvelser i hjemmet, og igen her har Michael været super, han har lavet en plan for mig som jeg kan følge i hjemmet. Det som også har været positivt er, at næsten alle øvelser er udført med redskaber som enten er billige at anskaffe, eller nogen man har i forvejen. Jeg var ikke tvunget i et træningscenter for at selvtræne, da det kun er der de har masse maskiner. Netop det har været mit problem i forbindelse med mine 2 foregående forløb, her var næsten alle øvelser lavet ud fra maskiner, hvilket betyder at ens indsats i fritiden har nemmere ved at dale.

Frederik Rødbro

Test test test

 

Back To Top