(+45) 32 10 82 82info@move2peak.dk
Forstå Smerter Bedre!

Forstå smerter bedre!

Smerte er noget de fleste af os, på et eller andet tidspunkt, oplever gennem vores liv. Der er dog stor forskel på, hvordan og hvorfor vi oplever smerter og hvor enkelt eller “besværligt” det kan være at slippe af med smerten(erne) igen.

Læs mere her!
QInesisk Sundhed á La Master Yang – Del 2

QInesisk sundhed á la Master Yang – Del 2

De senere år er interessen for østens lægekunst vokset betragteligt og ikke uden grund. Der er meget at hente fra denne 5000-årige gamle tradition, som i langt højere grad er fokuseret på sundhed og årsager end på sygdomme og symptombehandling som den vestlige medicin har tendens til.

Læs mere her!
QInesisk Sundhed á La Master Yang – Del 1

QInesisk sundhed á la Master Yang – Del 1

De senere år er interessen for østens lægekunst vokset betragteligt og ikke uden grund. Der er meget at hente fra denne 5000-årige gamle tradition, som i langt højere grad er fokuseret på sundhed og årsager end på sygdomme og symptombehandling som den vestlige medicin har tendens til.

Læs mere her!
I 2010 Skete Det, Som Ikke Måtte Ske…

I 2010 skete det, som ikke måtte ske...

I 2010 skete det, som ikke måtte ske... Jeg svingede en 20 kg tung kettlebell, og jeg fik en alvorlig diskusprolaps i nederste del af min lænd. I to måneder gik jeg med mine blot 24 somre som en 86-årig med efterladenskaber i bukserne. Jeg havde ondt og jeg anede ikke hvad jeg skulle stille op, men jeg stoppede aldrig med at bevæge mig.

Læs mere her!
Den Bevidste Vejrtrækning

Den bevidste vejrtrækning

Vores vejrtrækning er blevet en selvfølge og vi går desværre glip af det kæmpemæssige potentiale, som ligger i den bevidste vejrtrækning når den glemmes.

Læs mere her!
Brevkassen – Kan I Hjælpe Mig Med At Forstå Hvad Der Er Med Rødt Kød?

Brevkassen – Kan i hjælpe mig med at forstå hvad der er med rødt kød?

Vi hører jævnligt at særligt rødt kød er skidt for vores helbred. Vi hører dog også jævnligt at kød er sundt og at det handler om fedtet i kødet mere end om farven på det. Alt i alt blir det hurtigt forvirrende at finde hoved og hale i de mange budskaber. Kan I hjælpe mig med at forstå hvad der er med det røde kød?

Læs mere her!
Brevkassen – Hvor Høj E% Mættet Fedt Kan Man Indtage Uden At Risikere Sundhedsmæssige Konsekvenser?

Brevkassen – Hvor høj E% mættet fedt kan man indtage uden at risikere sundhedsmæssige konsekvenser?

Hvor høj E% fra mættet fedt kan man indtage uden at risikere sundhedsmæssige konvekvenser? Hvad er det optimale indtag i et sundhedsperspektiv? Gerne underbygget med nogle understøttende referencer, hvis det er muligt. Myndighederne siger maks 10 E%, men det lader til at konsensus går i retning af, at mættet fedt ikke er helt så slemt.

Læs mere her!
Brevkassen – Hormoner Og Deres Indflydelse På Godt Og Ondt!

Brevkassen – Hormoner og deres indflydelse på godt og ondt!

Jeg kunne godt tænke mig at vide mere om hormoner og deres indflydelse på godt og “ondt”…. og også gerne links til bøger/sites som Jan Petersen kan anbefale vedr. hormoner

Læs mere her!
Brevkassen – Beroliger Mættet Fedt Børn?

Brevkassen – Beroliger mættet fedt børn?

Egentlig kunne jeg godt lide og vide hvorfor det er at fedt – især mættet fedt virker så beroligende på f.eks hysteriske unger? Jeg har flere gange præsteret at stikke et skrigende barn en pakke smør og de falder straks til ro Jeg har også selv langt mærke til at hvis jeg er ked af det – vred etc. så virker det – kan du forklare det?

Læs mere her!
Bananpandekager Eller Vafler

Bananpandekager eller vafler

Ingredienserne er gode, de smager fænomenalt OG du kan godt spise flere god samvittighed! Ikke nok med at de er lækre og hurtige at lave, så er “dejen” også glutenfri samt fri for mælkeprodukter og nødder.

Læs mere her!

Juicing - Miraculix´s Favorit

En utrolig forfriskende og vanedannende juice… fuld af en masse godt!

Læs mere her!

Juicing - Bloody Tasty South

Skulle tro det var en “Bloody Mary” på udseendet men smagen er fuld af eksotiske sydlige toner! Absolut MUMS… også for de små!

Læs mere her!

Juicing - Popeye´s power-up

Godt boost til at starte dagen på eller efter træning!

Læs mere her!

Juicing - Pineapple Sunrise

En frisk og super lækker sommerjuice som kan nydes som en ægte cocktail!

Læs mere her!
Vitamin K2 – Måske Et Vaskeægte Mirakelvitamin (del 2)

Vitamin K2 – måske et vaskeægte mirakelvitamin (del 2)

Vitamin K findes i to former, K1 og K2 og der findes flere varianter af K2, men vi vil kun beskæftige os med to af dem da de resterende er enten syntetiske eller giftige og næppe relevante for vores sundhed.

Læs mere her!
Vitamin K2 – Måske Et Vaskeægte Mirakelvitamin (del 1)

Vitamin K2 – måske et vaskeægte mirakelvitamin (del 1)

Hvor ofte ser du ikke en overskrift, der fortæller om en ny mirakelingrediens, som en fjern stamme har spist i tusinde år og nu endelig er blevet opdaget af lægeindustrien så det kun er et spørgsmål om tid før vi kan købe en pille, der vil hjælpe os af med alle vores problemer.

Læs mere her!
Circle Timer – Interval Trænings App

Circle timer - interval trænings app

Hvis du står og mangler en redskab til at holde styr på dine træningsintervaller, er “Circle Timer” fra Motion Online er rigtigt godt valg.

Læs mere her!
Den Fysiske Vej Til Bedre Slag I Bunker Og Rough!

Den fysiske vej til bedre slag i bunker og rough!

Hvis du er på jagt efter bedre spil fra bunkeren eller roughen, er et vigtigt element træning af din skulderstabilitet. Slag fra bunkers og fra roughen, kræver god styring og stabilitet mellem overkroppen og armene.

Læs mere her!
2 Enkle øvelser, Der Både Vil øge Længden Af Dine Slag Og Give Mere Stabilitet I Dine Runder!

2 enkle øvelser, der både vil øge længden af dine slag og give mere stabilitet i dine runder!

Hvis du har planer om at få en bedre score, har du sikkert gjort dig tanker om, at både øget længde og mere stabilitet i retningen vil kunne gøre en markant forskel for dit spil. Spørgsmålet er så, hvordan du opnår dette og helst uden at skulle bruge alt for lang tid på supplerende træning.

Læs mere her!
Sådan Kan Du Forbedre Dit Release!

Sådan kan du forbedre dit release!

Hvis du er på jagt efter større fart på dit køllehoved, mere længde, mere stabilt spil, slippe af med dit slice, få et mere afslappet greb, og meget mere der gør godt for dit golfspil, så er dit ”release” et af de steder hvor du kan hente rigtigt meget.

Læs mere her!
Én øvelse – Maksimalt Udbytte Til Dit Golfspil!

Én øvelse – maksimalt udbytte til dit golfspil!

Tid er en vigtig faktor for mange, for langt de fleste golfspillere er det tid til golf, der er det afgørende! Så hvad gør man, når golfen har langt større prioritet end den supplerende træning, men stadig gerne vil optimerer spillet på den fysiske side? Man vælger de øvelser, der giver mest ”bang for the buck”.

Læs mere her!
Søvndoping

Søvndoping

Lær hvordan du kan bruge søvn til at opnå topresultater med din træning. Identificer de vigtige tegn på for lidt søvn og lær hvad du skal gøre ved det for at komme back on track!

Læs mere her!
Sommerklar!

Sommerklar!

Sundhed og vitalitet handler ikke om at du skal presse flere timer ind i døgnet hvor du skal træne og arbejde hårdt. Du skal gøre tingene smart og forstå naturens orden. Mange tror fejlagtigt at sundhed er svært, men det er faktisk meget sværere og hårdere at være usund.

Læs mere her!
Move2Peak Nyhedsbrev
Få spændende viden og simple redskaber til at øge din sundhed, få mere energi og frihed til bevægelse!
TILMELD
Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig vores nyhedsbrev. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet.
Move2Peak Nyhedsbrev
Få spændende viden og simple redskaber til at øge din sundhed, få mere energi og frihed til bevægelse!
TILMELD NYHEDSBREV
Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig vores nyhedsbrev.
Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet.
Ring mig op